Badpak V hals Van Sunflair rood

Badpak van SUNFLAIR met gestreepte band bij de V-hals, onderbusteband, meshversteviging in de cups en complete voering. Van hoogwaardige, rondom gedessineerde microvezel met honingraatstructuur. Verstelbare schouderbandjes. Rechte ruglijn, matig hoge beenlijn. 91% polyamide, 9% elastan. Dit badpak is machinewasbaar met speciaal wasmiddel in een waszakje.

Kleur: Rood

Materiaal: 91 polyamide, 9 Elastan

€ 79.95

Bekijk verder

Badmode Rood
Product
 

Badpak in bandeaumodel Van Fürstenberg rood

Badpak van FÜRSTENBERG. Bandeaumodel met zachte cups, voering rondom, geheel afneembare bandjes en mooie draperieën bij de buste. Met verstelbare schouderbandjes. Matig hoge rug- en beenlijn. Van 72% polyamide, 28% elastan. Voor dit badpak adviseren wij handwas.

Kleur: Rood

Materiaal: 72 polyamide, 28 Elastan

€ 184.95

Bekijk verder

Badmode Rood
Product
 

Badpak zachte cups en onderbusteband Van Sunflair rood

Badpak van SUNFLAIR met zachte cups, onderbusteband en complete voering. Verstelbare schouderbandjes. Van hoogwaardige microvezel met honingraatstructuur, print en een gestreepte band bij de hals. Matig hoge rug- en beenlijn. Van 91% polyamide, 9% elastan. Dit badpak is machinewasbaar met speciaal wasmiddel in een waszakje.

Kleur: Rood

Materiaal: 91 polyamide, 9 Elastan

€ 79.95

Bekijk verder

Badmode Rood
Product
 

Tankini geschikt voor vrouwen een prothese Van Anita Care rood

Tankini van ANITA CARE. Tankinitop met zachte cups, onderbusteband, gevoerde buste en bandjes bij de zoom voor het aanrimpelen. Verstelbare schouderbandjes. Ook geschikt voor vrouwen met een prothese. Rechte ruglijn. 73% polyamide, 27% elastan. Met bloemenprint, waardoor iedere tankini uniek is. Unikleurig bikinibroekje met hygiënisch kruisje. Van 68% polyamide, 32% elastan. Voor deze tankini adviseren wij handwas.

Kleur: Rood

Materiaal: 73 polyamide, 27 Elastan

€ 87.95

Bekijk verder

Badmode Rood
Product
 

Badpak Van Charmline rood

Badpak van CHARMLINE 'medium shaping'. Deze slankmaker biedt draagcomfort voor wie eisen stelt! Het modellerende materiaal is bijzonder licht, droogt snel en garandeert een aantrekkelijk silhouet. Verwerkt in prinsessenlijn, met dubbele spaghettibandjes en onderbusteband met bustesteun. Met matig hoge rug- en beenlijn. In de kleur zwart en marine van 60% Elastan, 40% polyamide. Kleur rood van 50% Elastan, 50% polyamide, gevoerde. Dit badpak is machinewasbaar.

Kleur: Rood

Materiaal: 60 Elastan, 40 polyamide

€ 114.95

Bekijk verder

Badmode Rood
Product
 

Badpak V hals Van Anita rood

Badpak van ANITA met V-hals, zachte cups, onderbusteband en een flatteus aangerimpelde inzet in het gevoerde voorpand. Matig hoge ruglijn. Kleur rood van 73% polyamide, 27% elastan. Kleur zwart van iets glanzend materiaal van 80% polyamide, 20% elastan. Dit badpak is machinewasbaar met speciaal wasmiddel in een waszakje.

Kleur: Rood

Materiaal: 80 polyamide, 20 Elastan

€ 99.95

Bekijk verder

Badmode Rood
Product