BADPAK Van Grimaldimare bruin

Kleur: Bruin

Materiaal: 82 polyamide, 18 Elastan

€ 79.95

Bekijk verder

Badmode Bruin
Product
 

Badpak Xtra Life in bandeaumodel met beugels Van Opera blauw

Badpak van OPERA 'Xtra Life': maximale chloorbestendigheid, hoge UV-bescherming volgens de Australische norm, ademend, sneldrogend, geen vorming van knoopjes in het garen en een hoge vormvastheid. Met op dessin geplaatste print in frisse blauwtinten. Elegant bandeaumodel met beugels, zachte cups, onderbusteband, voering rondom, achter verstelbare, compleet afneembare bandjes en geappliqueerde metallic-steentjes voor. Rechte ruglijn en matig hoge beenlijn. 72% polyamide, 28% elastan. Dit badpak is machinewasbaar met speciaal wasmiddel in een waszakje.

Kleur: Blauw

Materiaal: 72 polyamide, 28 Elastan

€ 109.95

Bekijk verder

Badmode Blauw
Product
 

Badpak in piquéstijl Van Rösch blauw

Badpak van RÖSCH in een eersteklas kwaliteit van structuurstof in piquéstijl. De contrastkleurige paspels voor kleden mooi af. Blijft perfect zitten door de beugels, met zachte cups, stroken opzij die doorlopen tot in de bandjes die achter verstelbaar en afneembaar zijn. Gevoerd voorpand. Met matig hoge rug- en beenlijn. 88% polyamide, 12% Elastan. Voor dit badpak adviseren wij handwas.

Kleur: Blauw

Materiaal: 88 polyamide, 12 Elastan

€ 95.95

Bekijk verder

Badmode Blauw
Product
 

Pareo met XL korenbloemlogo's Van Joop! blauw

Pareo van JOOP!, het merk dat sinds de presentatie van de eerste collectie in 1978 in New York staat voor een moderne lifestyle in het topsegment. Deze pareo is ontworpen voor zelfbewuste vrouwen met een hoge affiniteit voor design. De luxueuze vervaardiging van de meest voortreffelijke materialen en de perfecte pasvorm staan garant voor een prachtige stijl. Het bekende korenbloemlogo en het onmiskenbare JOOP!-opschrift staan voor een natuurlijke combinatie van stijl en kwaliteit. Sneldrogend en kreukvrij. Van 100% polyester, met dessin van XL-korenbloemlogo's. Afm. ca. 145x145 cm. Voor deze pareo adviseren wij handwas.

Kleur: Blauw

Materiaal: 100 polyester

€ 69.95

Bekijk verder

Badmode Blauw
Product
 

Badpak Xtra Life met gedessineerd deel voor Van Sunflair zwart

Badpak 'Xtra Life' van SUNFLAIR. In 'Xtra Life'-uitvoering: maximale chloorbestendigheid, hoge UV-bescherming volgens de Australische norm, ademend, sneldrogend, geen vorming van knoopjes in het garen en een hoge vormvastheid. Met een ingezet, gedessineerd deel voor en stroken opzij tot in de bandjes voor een flatteuze uitstraling. Rug in uni. Ingenomen voorpand, zachte cups en onderbusteband. Verstelbare bandjes. Geheel gevoerd. 71% polyamide, 29% elastan. Dit badpak is machinewasbaar met speciaal wasmiddel in een waszakje.

Kleur: Zwart

Materiaal: 71 polyamide, 29 Elastan

€ 104.95

Bekijk verder

Badmode Zwart
Product
 

Badpak met streepdessin in frisse zomerkleuren Van Rösch multicolour

Badpak van RÖSCH: het aantrekkelijke streepdessin in frisse zomerkleuren maakt elk badpak tot een uniek exemplaar. Aantrekkelijk model met opzij geknoopt voorpand en achter verstelbare bandjes. Zachte cups, een onderbusteband en een complete voering. Matig hoge rug- en beenlijn. Van 80% polyamide, 20% elastan. Voor dit badpak adviseren wij handwas.

Kleur: Multicolour

Materiaal: 80 polyamide, 20 Elastan

€ 95.95

Bekijk verder

Badmode Multicolour
Product
 

Badpak met beugels Van Anita rood

Badpak van ANITA met beugels. Van hoogwaardig microfiber dat luxueus is verwerkt met een flatteuze plooi voor, voor een aantrekkelijk silhouet. Met V-hals, onderbusteband, gevoerde buste en achter verstelbare bandjes. Matig hoge rug- en beenlijn. Hygiënisch verwerkt kruisje. 66% polyamide, 34% elastan. Voor dit badpak adviseren wij handwas.

Kleur: Rood

Materiaal: 66 polyamide, 34 Elastan

€ 79.95

Bekijk verder

Badmode Rood
Product
 

Badpak Xtra Life met contrastkleurige paspels voor Van Sunflair blauw

Badpak van SUNFLAIR 'Xtra Life': maximale chloorbestendigheid, hoge UV-bescherming volgens de Australische norm, ademend, sneldrogend, geen vorming van knoopjes in het garen en een hoge vormvastheid. Flatteus model met een uitstekende pasvorm en slim geplaatste, contrastkleurige paspels voor. Met zachte cups, onderbusteband, gevoerde buste en achter verstelbare bandjes. Hygiënisch kruisje. Matig hoge rug- en beenlijn. Van 59% polyamide, 41% elastan. Dit badpak is machinewasbaar.

Kleur: Blauw

Materiaal: 59 polyamide, 41 Elastan

€ 95.95

Bekijk verder

Badmode Blauw
Product
 

Badpak Darwin met geappliqueerde paspels voor Van Sunmarin blauw

Badpak 'Darwin' van SUNMARIN in chloorbestendige 'Darwin'-uitvoering: chloorbestendig, kleurecht, met blijvend mooie kleuren en sneldrogend. Iets sportiever model met kleurrijk geappliqueerde paspels voor, zachte cups, onderbusteband en gevoerde buste. Hygiënisch kruisje. Matig hoge rug- en beenlijn. Van 100% polyester. Dit badpak is machinewasbaar met speciaal wasmiddel in een waszakje.

Kleur: Blauw

Materiaal: 100 polyester

€ 55.95

Bekijk verder

Badmode Blauw
Product
 

Badpak met print van bloemen en luipaardmotieven Van Fürstenberg turquoise

Badpak van FÜRSTENBERG: een elegante blikvanger met fascinerende print van geplaatste bloemen- en luipaardmotieven voor en achter. Luxueus verwerkt, perfect zittend bandeaumodel met afneembaar halterbandje, zachte cups, onderbusteband en voering rondom. Met hygiënisch kruisje. Rechte ruglijn en een matig hoge beenlijn. 80% polyamide, 20% elastan. Voor dit badpak adviseren wij handwas.

Kleur: Turquoise

Materiaal: 80 polyamide, 20 Elastan

€ 119.95

Bekijk verder

Badmode Turquoise
Product
 

Tankini met grafische motieven Van Sunmarin zwart

Tankini van SUNMARIN: 80% polyamide, 20% elastan. Tankinitop in een mix van zeer chique grafische motieven rondom en helderrode accenten voor. Met V-hals, bustesteun, onderbusteband, gevoerde buste en achter verstelbare en afneembare bandjes. Rechte ruglijn. Unikleurig tankinibroekje met matig hoge beenlijn en hygiënisch kruisje. Deze tankini is machinewasbaar met speciaal wasmiddel in een waszakje.

Kleur: Zwart

Materiaal: 80 polyamide, 20 Elastan

€ 56.95

Bekijk verder

Badmode Zwart
Product
 

Bikini Xtra Life met veren en vachtmotieven Van Opera blauw

Bikini 'Xtra Life' van OPERA met modieuze print van veren- en vachtmotieven. Bovenstukje met beugels, vulling, strook en klein sierdetail tussen de cups. De bandjes zijn achter te verstellen en geheel afneembaar. Aan te rimpelen bikinibroekje met voering rondom en matig hoge beenlijn. 'Xtra Life': maximale chloorresistentie, hoge UV-bescherming volgens de Australische norm, sneldrogend, geen knoopjesvorming in het garen, hoge vormvastheid. Van 72% polyamide, 28% Elastan. Deze bikini is machinewasbaar met speciaal wasmiddel in een waszakje.

Kleur: Blauw

Materiaal: 72 polyamide, 28 Elastan

€ 119.95

Bekijk verder

Badmode Blauw
Product
 

Badpak Xtra Life met etnoprint Van Sunflair blauw

Badpak 'Xtra Life' van SUNFLAIR. In 'Xtra Life'-uitvoering: maximale chloorbestendigheid, hoge UV-bescherming volgens de Australische norm, ademend, sneldrogend, geen knoopjesvorming in het garen en een hoge vormvastheid. Met geplaatste etnoprint. Beenlijn opzij aan te rimpelen. Met zachte cups, onderbusteband en gevoerd deel bij de buste. Verstelbare bandjes. Van 80% polyamide, 20% elastan. Dit badpak is machinewasbaar met speciaal wasmiddel in een waszakje.

Kleur: Blauw

Materiaal: 80 polyamide, 20 Elastan

€ 104.95

Bekijk verder

Badmode Blauw
Product
 

Badpak Xtra Life met gedessineerde inzetten voor Van Sunflair zwart

Badpak van SUNFLAIR 'Xtra Life': maximale chloorbestendigheid, hoge UV-bescherming volgens de Australische norm, ademend, sneldrogend, geen vorming van knoopjes in het garen en een hoge vormvastheid. Met flatteus geplaatste kleurrijke paspels en gedessineerde inzetten voor. Zachte cups, onderbusteband, gevoerd voorpand en achter verstelbare dubbele bandjes. Matig hoge rug- en beenlijn. 59% polyamide, 41% elastan. Dit badpak is machinewasbaar met speciaal wasmiddel in een waszakje.

Kleur: Zwart

Materiaal: 59 polyamide, 41 Elastan

€ 69.95

Bekijk verder

Badmode Zwart
Product
 

Bikini Xtra Life met korenbloemprint Van Joop! rood

Bikini 'Xtra Life' van JOOP!, het merk dat sinds de presentatie van de eerste collectie in 1978 in New York staat voor een moderne lifestyle in het topsegment. Deze bikini! is ontworpen voor zelfbewuste vrouwen met een hoge affiniteit voor design. De luxueuze vervaardiging van de meest voortreffelijke materialen en de perfecte pasvorm staan garant voor een prachtige stijl. Het bekende korenbloemlogo en het onmiskenbare JOOP!-opschrift staan voor een natuurlijke combinatie van stijl en kwaliteit. Met korenbloemprint. Bikinibovenstukje met beugels, zachte, uitneembare vullingen en verstelbare, achter afneembare bandjes. 80% polyamide, 20% elastan. Geheel gevoerd bikinibroekje met hygiënisch kruisje. Van 80% polyamide, 20% elastan. Voor deze bikini adviseren wij handwas.

Kleur: Rood

Materiaal: 80 polyamide, 20 Elastan

€ 99.95

Bekijk verder

Badmode Rood
Product
 

Badpak Van Sunmarin zwart

Badpak Darwin van SUNMARIN: bijzonder flatteus, met geappliqueerde, diagonale paspels en V-hals. Door de chloorbestendige 'Darwin'-uitvoering blijven de kleuren langdurig mooi. Met zachte cups, gevoerde buste en onderbusteband. Hygiënisch kruisje. Diepe ruglijn, matig hoge beenlijn en sneldrogend. 100% polyester. Deze bikini is machinewasbaar in een waszakje.

Kleur: Zwart

Materiaal: 100 polyester

€ 45.95

Bekijk verder

Badmode Zwart
Product
 

Badpak met print van bloemen en luipaardmotieven Van Fürstenberg geel

Badpak van FÜRSTENBERG: een elegante blikvanger met fascinerende print van geplaatste bloemen- en luipaardmotieven voor en achter. Luxueus verwerkt, perfect zittend bandeaumodel met afneembaar halterbandje, zachte cups, onderbusteband en voering rondom. Met hygiënisch kruisje. Rechte ruglijn en een matig hoge beenlijn. 80% polyamide, 20% elastan. Voor dit badpak adviseren wij handwas.

Kleur: Geel

Materiaal: 80 polyamide, 20 Elastan

€ 119.95

Bekijk verder

Badmode Geel
Product
 

Badpak met streepdessin voor Van Susa zwart

Badpak van SUSA: iets sportiever met een streepdessin voor en sierringen aan de achter verstelbare bandjes. De rug is unikleurig. Luxueus verwerkt met steunend voorpand, zachte cups en onderbusteband. Met rechte ruglijn en matig hoge beenlijn. Hygiënisch kruisje. 80% polyamide, 20% elastan. Voor dit badpak adviseren wij handwas.

Kleur: Zwart

Materiaal: 80 polyamide, 20 Elastan

€ 85.95

Bekijk verder

Badmode Zwart
Product
 

Badpak Van Mare Blu Fashy zwart

Badpak van FASHY 'MARE BLU' met 'Xtra Life' van duurzaam geproduceerd microfiber met flatteus geplaatste print-inzetten en paspels voor. Halve voering met zachte cups, onderbusteband en matig hoge rugen beenlijn. 78% polyamide, 22% elastan. Handwas.

Kleur: Zwart

Materiaal: 78 polyamide, 22 Elastan

€ 40.95

Bekijk verder

Badmode Zwart
Product
 

Tankini Van Grimaldimare turquoise

Tankini van GRIMALDIMARE: 82% polyamide, 18% elastan. Top met kleurrijk ornamentendessin dat elke tankini tot een uniek exemplaar maakt. Met beugels, onderbusteband, gevoerd voorpand en achter verstelbare bandjes. Rechte ruglijn. Geheel gevoerd, unikleurig tankinibroekje met een matig hoge beenlijn. Voor deze tankini adviseren wij handwas.

Kleur: Turquoise

Materiaal: 82 polyamide, 18 Elastan

€ 105.95

Bekijk verder

Badmode Turquoise
Product